Betaalbare websites

Dunes Design

Bij Dunes Design geloven wij in betaalbare groei. Het laten ontwerpen en onderhouden van een website kost vaak duizenden euro’s. Daarom is het idee voor Dunes Design ontstaan, een concept om startende ondernemingen en zelfstandigen in hoofd- of bijberoep een kans te geven om een mooie en functionele website te ontwikkelen.

Wij kunnen u een competitieve prijs aanbieden doordat wij onze eigen kosten zoals bv. reclame zoveel mogelijk drukken en ons enkel focussen op het ontwerpen en onderhouden van uw website. Naast het puur design wordt elke websites zo functioneel mogelijk ontworpen om de bezoeker/klant vlot te laten navigeren.

Onze dienstverlening omvat uiteraard ook het onderhoud en online houden van uw website. Tot slot wordt uw webpagina geoptimaliseerd om in Google te verschijnen zodat het ultieme doel van elke onderneming wordt bereikt, namelijk een groter publiek bereiken en dus meer klanten aantrekken. Aarzel niet om contact op te nemen en samen op zoek te gaan naar uw website op maat. Als u meer informatie wenst over onze werkwijze klik dan hier.

Snel & gemakkelijk

Hoe gaan we te werk?

1

Eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek gaan we na wat u precies zoekt in een website. We bespreken de nodige functionaliteit en mogelijke designs. Zo heeft u direct een goed beeld van wat u kunt verwachten.

2

Ontwikkeling

Tijdens de ontwikkelingsfase van de website geeft u me de nodige informatie en foto’s die u wilt plaatsen op de website. 

3

Afwerking

Na het eerste design, houden we nogmaals contact om te bespreken wat u wilt aanpassen. Dan wordt het design afgewerkt en afgeleverd aan u.

Glenn De Lille

Web Designer

  • Diploma TEW – Corporate finance
  • Diploma front-end development
  • 12 jaar ervaring in web development
  • 70+ afgewerkte websites

Na een korte werkervaring in finance, heb ik besloten om mijn passie te volgen in webdesign. Ik vind niets leuker dan een prachtige website te maken voor u en uw bedrijf te zien groeien.

 

Adres

Kattenberg 5,
9000 Gent

Volg mij

Contact

info@dunes-design.be

+32 491 25 65 32

BTW: BE0753.542.916